El Blog de la D.O. Catalunya


Desembre 3, 2008, 11:45 am
Filed under: Uncategorized

Quan comencem a arrencar les primeres pàgines del mes de desembre, és inevitable fer balanç de les actuacions de l’any que s’acaba per projectar les de l’any entrant. Aquest 2008 ha estat un any de satisfaccions per a la DO Catalunya: la campanya Som d’on venim, que ens ha portat a visitar gremis de restauració, comarca a comarca, ha donat molts bons resultats i grans complicitats. Tot i que ens reiterem, no podem deixar d’agrair la col·laboració a restauradors, mitjans de comunicació i administracions locals. En aquest sentit, us facilitem el link a un dels articles sobre l’última trobada (al Negrefum de Vilanova i la Geltrú) que va publicar El Punt.
D’altra banda, la iniciativa Blog DO Cat ha estat una nova oportunitat per conèixer tot un grup de persones implicades i apassionades pel món del vi. Es tracta d’un canal per a la DO Catalunya fins ara no explorat que esdevé un altaveu i permet un feedback realment asombrós. En aquest sentit, volem donar l’enhorabona des d’aqui a iniciatives com les del Grup “Bevem vi i cava català!” de la xarxa social Facebook i la seva feina per reinvidicar el producte propi.


1 comentari so far
Deixa un comentari

Felicitats. Òbviament, crec en aquest mitjà de comunicació. Jo en faig un ús diferent del vostre. El vostre més institucional, potser. M’ha fet pensar en una eina de premsa, de divulgació de la vostra activitat. Em sembla molt adequat. Les entrades, a part, són deltot interessants, perquè està clar que esteu molt actius i que val la pena seguir-vos. Per motius personals em va ser impossible assistir al lliurament del CARTAVI, en el que heu col·laborat i que m’havia passat una mica desapercebut. El bloc ha estat el mitjà a través del qual m’ha arribat la informació.

Comentari per oriol pérez de tudela
Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %sA %d bloguers els agrada això: