El Blog de la D.O. Catalunya


La DO Catalunya col·labora amb la II Edició dels Premis MVD
febrer 3, 2009, 12:19 pm
Filed under: Uncategorized

El dilluns pròxim tindrà lloc la cerimònia de lliurament de la II Edició dels premis empresarials de Mercados del Vino y de la Distribución, dels quals la Denominació d’Origen Catalunya n’és col·laboradora.
L’acte, que tindrà lloc a la Fàbrica Nacional de Moneda i Timbre de Madrid, pretén reconèixer les millors iniciatives empresarials vitivinícoles a nivell estatal i reunirà a una bona representació del sector. El jurat, format per professionals de diferents organitzacions professionals, premsa especialitzada, empreses privades i organismes públics (Ministeri de Medi Rural, ICEX, FEV, UPM, etc), atoragarà uns premis plantejats en 3 categories:
– Premis al distribuido: a l’empresa de Gran Distribució, pel seu volum més gran de vendes de vi amb DO, a la botiga especialitzada o cadena per apropar els vins al consumidor final i a la distribuidora independent, pel seu creixement i desenvolupament al llarg de l’any.
– Premis al Productor: al desenvolupament socio-econòmic de la seva zona, a la millor gestió d’exportació, a la millor gestió en I+D+I.
– Premis Extraordinaris (nous): al personatge que per la seva trajectòria hagi marcat una fita en algun dels seus àmbits d’aquesta indústria, a la millor gestió de Responsabilitat Civil Corporativa.
Des de la DO Catalunya tornem a felicitar una iniciativa de reconeixement a la feina de molts professionals del sector. Sens dubte, no faltarem a la cita.

II Premis MVD
Col·laboradors II Premis MVD


Feu un comentari so far
Deixa un comentariDeixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s%d bloggers like this: