El Blog de la D.O. Catalunya


Cartavi 09: per més presència dels vins catalans a les cartes del país
Octubre 18, 2009, 6:17 pm
Filed under: Actes de divulgació, Premis i reconeixements

L’Associació Vinícola de Catalunya i la Unió Vinícola del Penedès torna a organitzar enguany el concurs Cartavi 09, després de l’èxit de les dos primeres edicions.

La iniciativa de Cartavi pretén premiar les millor cartes de vins dels restaurants d’arreu de Catalunya i, d’aquesta manera, augmentar la presència dels vins catalans en les cartes del nostre país, a la vegada que el consum responsable dels vins.

Cartavi 09

Cartavi 09

La participació és gratuïta i s’ha de fer mitjançant una butlleta d’inscripció que cal lliurar junt amb la carta de vins utilitzada, la d’aliments i dades i material complementaris a l’Associació Vinícola Catalana. Aquest any s’espera superar els 600 restaurants participants.

L’acte de lliurament dels premis de Cartavi tindrà lloc el pròxim 16 de novembre al Palau de Congressos de Barcelona.Com l’any passat s’inaugurarà l’acte a les 17 hores i finalitzarà a les 22,30 hores, durant el qual es durà a terme un showroom vinícola.

Des de la DO Catalunya, un any més, volem felicitar i donar tot el nostre suport a una iniciativa tan positiva. Sort als participants!


Feu un comentari so far
Deixa un comentari



Deixa un comentari