El Blog de la D.O. Catalunya


La Denominació d’Origen Catalunya col·labora a Ecosostenible Wine 2012
Octubre 22, 2012, 11:04 am
Filed under: Actes de divulgació, Vins

La Denominació d’Origen Catalunya col·labora a Ecosostenible Wine 2012, un fòrum de reflexió i debat sobre els sistemes de producció sostenibles i ecològics en la viticultura. Aquesta 3a Conferència Internacional de Vitivinicultura Ecològica, Sostenible i Canvi Climàtic té lloc a Vilafranca del Penedès el proper dimarts 6 de novembre.

En aquesta tercera edició el sector vitivinícola internacional es torna a trobar per a debatre i valorar conceptes claus com la sostenibilitat i la ecologia en pro de la protecció del medi ambient.

L’objectiu d’ EcoSostenibleWine 2012 és debatre l’adaptació dels actuals sistemes de producció ecològica a l’escenari que plantea el canvi climàtic, especialment respecte a l’adaptació i a la sostenibilitat de la vinya i el vi en un futur inmediat. Un tema de gran interès per al sector vitivinícola i també per al consumidor.

Durant la jornada reconeguts professionals en producció i investigació de vins i caves, el·laborats sota criteris de sostenibilitat, exposaran les pautes i els mecanismes existents per a l’adaptació de la sostenibilitat de la vinya i el vi.


Feu un comentari so far
Deixa un comentariDeixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s%d bloggers like this: