El Blog de la D.O. Catalunya


Jornada Enoturisme Barcelona el dijous 29 de novembre
Novembre 26, 2012, 4:47 pm
Filed under: Actes de divulgació, Vins

 Aquest dijous, 29 de novembre, al Palau Mar i Cel de Sitges tindrà lloc la jornada Enoturisme Marca Barcelona. La Fundació per a la Investigació del Vi i la Nutrició (FIVIN), amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, organitzen aquesta jornada per a debatre i valorar l’enoturisme a la província de Barcelona.

 

El programa de la jornada és el següent:

 

 

MATÍ.

 

9’00 h. Recepció d’assistents

 

9’30 h. Presentació de la jornada

Inauguració de la jornada a càrrec del Sr. Ramon Riera de la

Diputació de Barcelona i autoritats pertinents de l’Ajuntament de

Sitges.

 

9’45 h. CONFERÈNCIA INTRODUCTÒRIA SOBRE L’ENOTURISME A LA

DESTINACIÓ BARCELONA I A CATALUNYA

LLUÍS TOLOSA, Expert en enoturisme, periodista, gastrònom

 

10’30 h. PANNELL D’EXPERTS : SITUACIÓ ACTUAL DEL SECTOR

ENOTURÍSTIC A LA DESTINACIÓ BARCELONA

Anàlisis de situació de l’enoturisme a la província de Barcelona.

La marca Barcelona col·loca al mapa mundial les DO’s catalanes.

Procés fins arribar a la situació actual.

Ponents:

JORDI BORT, Director General de l’INCAVI

JOAN HUGUET, Vicepresident de l’Associació Vinícola Catalana

JOAN AMAT, President de l’Institut del Cava

JOSEP Mª ALBET, President de la DO Penedès

 

11’30 h. COFEE BREAK

 

12’00 h. TAULA RODONA: BARCELONA, RUTA ENOTURÍSTICA I LA

CULTURA DEL VI COM A ATRACTIU TURÍSTIC

Aquesta taula té com a objectiu posar en un mateix escenari les

empreses que aposten per l’enoturisme a la Destinació Barcelona

i altres experiències territorials d’èxit.

Moderador:

ALFRED REIXACH, periodista

Ponents:

JOAQUIM TOSAS, Director de Màrqueting de Bodegues Miguel

Torres

FRAN MARGENAT, Heretat Oller del Mas

JOSEP MARIA PUJOL-BUSQUETS, ALTA ALELLA

Experiència d’altres zones consolidades,

SANTI SOLER, President del Consorci de Promoció Turística

ANDREU FRANCISCO, President del Consorci DO Alella

JOAN VINYES, Conseller de Turisme del Consell Comarcal del

Bages i President del Geoparc de la Catalunya Central

 

13’30 h. CONFERÈNCIA EL PAPER DE L’ENOTURISME EN LA PROMOCIÓ

DEL TURISME A LA PROVÍNCIA DE BARCELONA. ENOTURISME

I MARQUES TURÍSTIQUES

FRANCESC VILA. Gerent de Serveis de Turisme de la

DIPUTACIÓ DE BARCELONA

 

13’45 h. DINAR A PEU DRET

 

TARDA.

 

16’00 h. TAULA RODONA: PROMOCIÓ. BARCELONA, VI I

GASTRONOMIA.

Com a través de les icones gastronòmiques es pot promocionar

l’enoturisme i el territori.

Moderador:

DAMIÀ SERRANO. Oficina Tècnica de Turisme de la Diputació

de Barcelona

Ponents:

CARME GARCÍA CAZORLA. Sommelier i Propietària de

l’Arrosseria de l’Andreu

CARME RIBES. Responsable de RECEVIN/ACEVIN

DOMINGO VALIENTE, Secretari General FIVIN

ALICIA ESTRADA, Directora de Màrqueting GEBTA i consultora

en enoturisme

ÀLEX ILLA LÓPEZ, President de l’Associació Contraetiqueta

TONI MASSANÉS, Director Fundació Alícia

 

17’30 h. CONFERÈNCIA EL VALOR DE L’ENOTURISME EN LA

PROMOCIÓ DE BARCELONA

MANEL CASANOVAS, responsable de nous programes de

Turisme de Barcelona

 

18’15 h. CONCLUSIONS I FI DE LA JORNADA

 

18’30 h. VISITA CASA BACARDI (grup 30 pax.)

 

19’15 h. VISITA CASA BACARDI (grup 30 pax.)

Anuncis

Feu un comentari so far
Deixa un comentari



Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s



%d bloggers like this: