El Blog de la D.O. Catalunya


VINS DE LA DENOMINACIÓ D’ORIGEN CATALUNYA MARIDEN DIFERENTS ESTRENES TEATRALS A BARCELONA
Abril 3, 2013, 9:52 am
Filed under: Arts escèniques, Teatre Lliure, Teatre Nacional de Catalunya

Els vins de la Denominació d’Origen (DO) Catalunya estaran presents a les diferents estrenes teatrals a Barcelona durant aquest mes d’abril.

Avui dimecres 3 d’abril els assistents a la estrena de la Sala Petita del Teatre Nacional de Catalunya “No parlis amb estranys (fragments de memòria)” d’Helena Tornero, podran conèixer i tastar diferents vins de la DO Catalunya de la ma d’una de les seves sumillers, un cop finalitzi la estrena, amb l’objectiu de ‘maridar’ les tertúlies dels espectadors després a la representació.
A més, el dijous 18 d’abril, a les 19 hores, tindrà lloc la setena sessió del cicle Tasta Catalunya al Lliure, una cita mensual on els espectadors del Teatre Lliure (Montjuïc) gaudeixen d’un maridatge creatiu i suggerent al seu Foyer, on tasten tres vins de la DO Catalunya acompanyats per alguns fragments d’obres teatrals, a càrrec del dramaturg, actor i director Jordi Oriol, que potenciaran algunes de les seves característiques i expressions.

Aquests esdeveniments organitzats per la DO Catalunya formen part d’una nova campanya de divulgació de la cultura del vi i de promoció dels vins: La DO Catalunya surt a escena. Amb la consciència que el vi és cultura, es proposa tota una sèrie d’activitats de maridatge cultural i artístic, que permetin als assistents aprofundir en la cultura vitivinícola del país mentre gaudeixen d’altres manifestacions culturals i artístiques.

Els vins de la DO Catalunya mariden diferents estrenes teatrals dins la campanya La DO Catalunya surt a escena

Els vins de la DO Catalunya mariden diferents estrenes teatrals dins la campanya La DO Catalunya surt a escena


Feu un comentari so far
Deixa un comentariDeixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %sA %d bloguers els agrada això: