El Blog de la D.O. Catalunya


La DO Catalunya s’adhereix al programa europeu Wine in Moderation
Juny 25, 2013, 10:22 am
Filed under: Actes de divulgació, do catalunya, tasta, tastos de vi, Vins | Etiquetes: , , , ,

El passat divendres 21 de juny, la Denominació d’Origen (DO) Catalunya va signar l’adhesió al programa europeu Wine in Moderation (El vi es gaudeix amb moderació), a la seva seu, a l’Edifici de l’Estació Enològica de Reus.

El President de la Denominació d’Origen Catalunya, Xavier Pié i Dols; el Secretari General de FIVIN, Domingo Valiente i el Secretari General de la Federación Española del Vino, Pau Roca, van signar l’adhesió al programa europeu Wine in Moderation “El vi es gaudeix amb moderació”, el qual promociona l’ús moderat del vi i fomenta el canvi cultural necessari per a que la moderació es posi de moda. A aquest conjunt de programes i accions que es deriven d’aquesta idea es denomina “Art de vivre” (capacitats, habilitats, virtuts humanes per a viure millor)

L’acte de signatura va comptar també amb la presència del Director General de l’INCAVI, Jordi Bort; de l’Alcalde de Reus, Carles Pellicer; així com del President la Cambra de Comerç de Reus, i altres entitats i institucions del sector vitivinícola català.

En finalitzar l’acte de signatura (19.30 hores), i en col•laboració amb la Cambra de Comerç de Reus, va tenir lloc una sessió del cicle La DO Catalunya Surt a Escena, un maridatge de tres lectures dramatitzades a càrrec de l’actor, director i dramaturg Jordi Oriol, amb tres vins DO Catalunya.

Aquest maridatge forma part del cicle La DO Catalunya surt a escena. Amb el convenciment que el vi és part de la nostra cultura i de la nostra història, es proposen una sèrie d’activitats lligades a diferents expressions culturals i/o artístiques, que permetran als assistents aprofundir en la cultura vitivinícola del país mentre gaudeixen d’altres manifestacions.

DO Catalunya signatura Wine in Moderation

DO Catalunya signatura Wine in Moderation (1)

DO Catalunya signatura Wine in Moderation (2)

IMG-20130621-00633


Feu un comentari so far
Deixa un comentariDeixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %sA %d bloguers els agrada això: