El Blog de la D.O. Catalunya


ELS BLOCS DEL III BLOCDOCAT ORGANITZAT PER LA DO CATALUNYA – CINQUENA PART
Juny 23, 2012, 1:04 pm
Filed under: Concurs Blocs, Concursos i premis, Premis i reconeixements

Avui finalitzem aquesta sèrie amb tots els blocs que s’han presentat al III Concurs BlocDOCat al millor bloc vitivinícola català. La decisió del jurat es farà pública el dimarts 26 de juny. Però vosaltres ja els podeu visitar tots!

Vi Franchttp://vi-franc.blogspot.com.es/
Aquesta edició comptem per segon cop consecutiu amb aquest bloc propietat del periodista de La Vanguardia entre d’altres, Ramon Francàs.

Vin et Gastronomiehttp://vinetgastronomie.com
El David Soler és l’autor d’aquest bloc que debuta a l’edició d’enguany amb ganes de difondre la cultura del vi. Com diu el seu bloc uns dels grans plaers.

Vinàcora http://vinacora.blogspot.com
L’Àlex Soler i la Jessica Garcia ens presenten un bloc dels que debuta enguany, amb la motivació de compartir la cultura del vi.

Vinitomiahttp://vinitomia.blogspot.com.es
Aquest bloc debuta enguany i pertany al grup de tast vinitomia que es va crear al 2011 i on podreu trobar les seves activitat com a grup de tast sobretot a Barcelona

Vinos Blog – http://www.vinos-blog.com/
El Roger Junyent i l’Oriol Miró ens presenten un bloc sobre el món del vi on busquen la innovació, com per exemple amb un radiobloc.

Wines and the city http://www.winesandthecity.com/
Meritxell Falgueras, Nas d’Or Jove Promesa de Catalunya, és l’autora d’aquest bloc que a la primera edició va aconseguir una Menció al Bloc amb Més Potencial.


Feu un comentari so far
Deixa un comentari



Deixa un comentari