El Blog de la D.O. Catalunya


VINS I TEATRE: LA DO CATALUNYA MARIDA ESTRENES TEATRALS A BARCELONA

Els vins de la Denominació d’Origen (DO) Catalunya tornen a maridar bona part de l’agenda cultural i teatral del mes de desembre, en el marc de la campanya La DO Catalunya surt a escena.

Maridatges culturals protagonitzats per la DO Catalunya aquest novembre

La DO Catalunya surt a escena

Aquest dijous 12 de desembre (20 hores), tindrà lloc un nou maridatge de vi i teatre en l’estrena de La Rosa Tatuada, al Teatre Nacional de Catalunya (Plaça de les Arts, 1, Barcelona). L’adaptació de l’obra de Tennessee Williams està dirigida per i interpretada per la Clara Segura i en Bruno Oro, entre d’altres reconeguts actors. En finalitzar l’obra, els assistents podran tastar diferents referències DO Catalunya mentre comenten la representació. Es tracta, a més, d’una estrena solidària: abans, durant l’entreacte i en finalitzar la funció, els assistents podran fer les seves aportacions a la Marató de TV3, en les urnes habilitades en el vestíbul del recinte.

També al TNC, però el pròxim dimecres, 18 de novembre, la DO Catalunya participarà en l’estrena de Fum a la Sala Petita, dirigida per en Josep Maria Miró i amb Joan Carreres, Carme Elias, Lluís Marco i Anna Sahum a l’escenari. Un cop finalitzada la funció, els assistents podran tastar una mostra del l’ampli ventall de vins emparats en la DO Catalunya, de la mà d’una de les seves sumillers.

Dijous, 19 de desembre, a les 19 hores, tindrà lloc una  nova sessió del Tasta Catalunya al Lliure: un nou maridatge de vi i teatre al Teatre Lliure. Durant aquestes cites mensuals, els assistents participen en un maridatge de tres vins i tres lectures dramatitzades de reconegudes obres teatrals, a càrrec de l’actor, director i dramaturg Jordi Oriol (recent guanyador del III Torneig de Dramatúrgia Catalana amb el text ‘Muda, muda’)

Aquestes propostes formen part de la campanya La DO Catalunya surt a escena. Amb la premissa que el vi és cultura, es proposa un calendari de maridatges, que permetran als assistents aprofundir en la cultura vitivinícola del país mentre gaudeixen d’altres manifestacions culturals i artístiques.


Feu un comentari so far
Deixa un comentari



Deixa un comentari